Børn
Børn skal have lov til at lege og hygge sig både indenfor og udenfor. Derfor er det vigtigt at give dem de absolut bedste betingelser for at kunne udvikle og udfolde sig i deres leg. For børn betyder stil ikke det helt store, men det drejer sig derimod om den komfort og kvalitet, som skoen kan tilbyde. Vi hos Sanita har igennem flere år specialiseret os i at udforme træsko, der kan fungere som moderigtigt fodtøj på et konkurrencedygtigt marked, men som samtidig sikrer, at foden udvikler sig rigtigt fra barnsben via ekstraordinær komfort, kvalitet og pasform.
Læs mere om vores træsko til børn
Hvis barnet er komfortabel i skoen, vil det være med til at afspejle livsglæden og det humør, som barnet er i. Træsko til børn er en løsning for dig, der vil give dit barn et par sko, som det kan føle sig komfortabel og tilpas i. Vores træsko kommer med spænder, så skoen får den perfekte pasform uden mulighed for, at skoen falder af på noget tidspunkt under bevægelse. Selvom træsko per definition lyder klodset og kluntet, vil disse med spænder fungere som helt normale sko, der slutter tæt om foden, så barnet kan lege og udvikle sig, som det skal.

Sikkerhed og komfort i første række


Noget af det, der kendetegner børns tidligere færden, er deres mangel på motorik og stabile bevægelsesmønstre. Dette er en udvikling, som de gennemgår, og derfor er den optimale løsning at give dem fodtøj på, der kan understøtte og hjælpe dem igennem denne udvikling. Vores træsko til børn er specialdesignet til at kunne håndtere børnenes motoriske udfald i starten af deres rejse på vej mod at blive et dannet, ungt menneske. Hos Sanita kommer dit barns udvikling og sikkerhed i første række, og dette ønsker vi at udvikle vores sko efter.

Træsko til den lille herre og den lille dame


Vores træsko til børn kommer naturligvis til både piger og drenge, og dette afspejler vores farveudvalg forhåbentlig. Som udgangspunkt eksisterer der ikke fodtøj beregnet kun til drenge og kun til piger i vores verden, men vores erfaring er alligevel, at pigerne holder sig til den røde farve, mens drengene får den blå. Vi har gjort valget nemt, men det er i sidste ende helt op til dig og dine krav til dit barns beklædning, der afgør, hvilken type af træsko dit barn skal have.

Trendy og smarte træsko til børn


Sanita tilbyder trendy træsko til mænd og kvinder, men børnene skal selvfølgelig ikke snydes. Derfor har vi lanceret et udvalg af kvalitetstræsko til de mindre størrelser – vi tror nemlig på, at det skal gøres til en leg at finde det rette fodtøj.
Børn har brug for godt fodtøj. De opholder sig både ude og inde, i sandkassen, i skoven og er ude når solen skinner, eller når regnen har overtaget. Alt det kræver intet mindre end et par robuste sko eller støvler, som kan holde til lidt af hvert. Det har vi forsøgt at huske på ved udviklingen af vores Sanita træsko til børn.

Ikke hvilken som helst træsko


Vi er overbeviste om, at vores træsko til børn ikke blot er hvilken som helst træsko. De er designet til at være skånsomme for dit barns fødder med en super pasform og god komfort. Udvalget byder på flere forskellige modeller i forskellige farver, blandt andet nogle fremstillet af lak læder og PU. De forskellige valgmuligheder gør det nemmere for dit barn at finde den perfekte model.
Det er ingen overraskelse, at børn kan lide at iføre sig et par Sanita træsko. De er nemme at hoppe i og ligeledes nemme at komme ud af igen - det gør det nemt i en ellers travl hverdag. Sålerne er lavet af fint, lyst lindetræ og de rillede såler gør, at træskoene er skridsikre.

En træsko som sidder godt på foden


Hvis dit barn foretrækker en træsko, der sidder bedre fast på foden, har Sanita også løsningen. Flere af modellerne er således åbne med en justerbar bagrem, som får træskoen til at sidde bedre.
Prisen på Sanita træsko til børn er skruet helt i bund. Vi er stolte af at kunne tilbyde fair priser, uden der er gået på kompromis med den kvalitet, som kendetegner alle vores sko og støvler.