Fragt og levering

Fleksibel levering i Danmark

Når du handler hos Sanita.dk, vil vi gerne leverer dine ordrer til dig, på den måde det passer dig bedst. Derfor kan du både vælge den klassiske metode med GLS, hvor din ordre bliver leveret direkte hjem til dig. Er du ikke hjemme til at modtage din ordre, vil du kunne afhente din ordre i din nærmeste pakkeshop.

Du kan også vælge at få leveret din ordre med GLS til pakkeshop eller erhversadresse. GLS har pakkeshops i mange kiosker og supermarkeder landet over, og du får automatisk besked når den er klar til afhentning. Du kan også få leveret med GLS til erhversadresser over hele landet - så hvis det er muligt for dig at modtage pakker på dit arbejde, kan du nemt modtage dine ordrer her.

GLS til privatadr: 49,- kr

GLS til pakkeshop: GRATIS

GLS til erhversadr: GRATIS

Levering til udlandet

Ved levering til udlandet benytter vi GLS & UPS som transportør.

Levering til udlandet med GLS & UPS: 69 kroner
GRATIS levering ved køb over 699.- kr
Sanita

Sanita Originale træsko til damer og herre, der har brug for komfort og trend i hverdagen
Der er flere grunde til, at vi hos SANITA har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame og herre træsko, samt træsko til børn med træsåler lavet med fleksibelt gummi. En af dem er, at vi ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par træsko med fleksibelt gummi i sålerne.
Har du en profession, der kræver det ypperste af dine fødder? Så kan vi med SANITA professionelle træsko hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I vores udvalg af dame og herre arbejdstræsko finder du træsko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen.

Sanita Fashion

Træsko - et trendy pift til din garderobe
Vidste du, at Sanita clogs er et af de mest trendy typer fodtøj lige nu? Måske er det de mange anvendelsesmuligheder, måske er det den utrolige grad af komfort – eller måske er det de forskellige designs, der så let som ingenting kan inkorporeres i lige præcis de looks, du ønsker at skabe.

Sanita | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | sanita@fashionshopping.dk