Klassisk træsko m. kap
Træsko lyder for mange som besværligt og ukomfortabel fodtøj, der ikke rigtig passer ind i nogen dele af hverdagslivet, men vi hos Sanita ønsker at forbinde træskoens nostalgi med moderigtigt såvel som bekvemt fodtøj på linje med alle de typiske populariserede typer af fodtøj. Træsko uden hælkap har ry for let at falde af, men via stærk specialisering gennem en længere årrække er vi i stand til at levere et produkt, der hverken tilsidesætter kvalitet, komfort eller mode.
Læs mere om vores træsko med kap
Hos Sanita finder du et bredt udvalg af træsko med kap. Én af fordelene, ved at vælge en træsko med kap, er, at du får en bedre støttevne til hele foden i modsætning til andre træsko. Vores træsko med kap er skabt til at give dine fødder komfort dagen lang og være behagelige at have på. Hos Sanita tror vi på, at kun det bedste er godt nok til dine fødder. Vi tror også på, at vi kan skabe de bedste betingelser for dine fødder, samtidigt med at dit fodtøj er trendy og flot. Derfor har vi ved udviklingen af træskoene med kap fremstillet en sko, hvor komfort og design går hånd i hånd. Vores træsko med kap fås i forskellige modeller, der alle har en god støttevne. De skal være behagelige at have på og samtidigt yde en passende støtte til dine fødder.

Vi har mange anvendelsesmuligheder


Sanita træsko med kap har mange anvendelsesmuligheder. De er ideelle til både arbejds- og fritidsbrug eller måske et helt tredje formål, hvor du har brug for en komfortabel træsko.  Alle træsko med kap har samme enkle design, men de fås i flere forskellige modeller, størrelser og farver. På den måde har du mulighed for at finde frem til netop den træsko, der falder i din smag og møder dine behov. Træskoene kan, med det moderne og enkle design, bæres af både mænd og kvinder i alle aldre.

Træsko i PU og olieret læder


Vores træsko med kap er alle fremstillet af enten PU læder eller olieret læder, og sålerne er lavet af fleksibelt gummi. Ved at købe et par Sanita træsko med kap vil du få et friskt pust til dit skoudvalg – og det endda til en fair pris. Prismæssigt har vi nemlig skruet prisen i bund, så du får en billig træsko, uden der er gået på kompromis med kvaliteten.