SANITA LILA WEDGE FLEX STØVLE  450116 20
SANITA LILA WEDGE FLEX STØVLE  450116 20
SANITA LILA WEDGE FLEX STØVLE  450116 20

SANITA LILA WEDGE FLEX STØVLE 450116 20

DKK 1.199,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4762380011
Feminin støvle til både hverdag og fest. Når du køber en Sanita Lila Wedge Flex Støvle, får du en taupe grå støvle lavet i ruskind, i et enkelt design, som passer ind i modens tendenser. Støvlen er designet med en mellem høj skaft, hvor en lynlås sikrer en lettere påføring. Støvlen er lavet med en let wedge sål af lindetræ, hvor en flexibel kile er tilføjet, for at give en øget komfort. Denne støvle har en hæl på 6 cm.

Type - Støvle        
Materiale - Ruskind                            
Sål - Lindetræ                                        
Højde -  6 CM                            
Fleksibel - Ja
Vis mere
Vis mindre
SANITA

Sanita Originale træsko til damer og herre, der har brug for komfort og trend i hverdagen
Der er flere grunde til, at vi hos SANITA har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame og herre træsko, samt træsko til børn med træsåler lavet med fleksibelt gummi. En af dem er, at vi ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par træsko med fleksibelt gummi i sålerne.
Har du en profession, der kræver det ypperste af dine fødder? Så kan vi med SANITA professionelle træsko hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I vores udvalg af dame og herre arbejdstræsko finder du træsko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen.

Sanita | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | sanita@fashionshopping.dk