SANITA SILKAN STØVLE 458417 64
SANITA SILKAN STØVLE 458417 64
SANITA SILKAN STØVLE 458417 64

SANITA SILKAN STØVLE 458417 64

DKK 1.199,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4762450011
Sanita Silkan Støvle er  lavet i naturlige materialer, som giver brugeren en urban-følelse i et naturprodukt. Sanita Silkan Støvlen er lavet i en oliven farvet Yak læder, som er et meget blødt, men slidstærk materiale. Denne støvle har en mellem høj skaft, og er foret med lammeskind, som tilføjer ekstra komfort til dine fødder. Læderet er krampet fast på en træbund, lavet af lindetræ, hvortil en grov gummiprofilsål giver et forbedret greb i underlaget. Nøgleordene ved dette produkt er fashionabel, komfortabel og kvalitet.

Type - Støvle
Materiale - Yak læder                        
Sål - Lindetræ                                        
Højde -  5 CM                            
Fleksibel - Nej
Vis mere
Vis mindre
SANITA

Sanita Originale træsko til damer og herre, der har brug for komfort og trend i hverdagen
Der er flere grunde til, at vi hos SANITA har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame og herre træsko, samt træsko til børn med træsåler lavet med fleksibelt gummi. En af dem er, at vi ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par træsko med fleksibelt gummi i sålerne.
Har du en profession, der kræver det ypperste af dine fødder? Så kan vi med SANITA professionelle træsko hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I vores udvalg af dame og herre arbejdstræsko finder du træsko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen.

Sanita | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | sanita@fashionshopping.dk