Sanita Simma Clogs 458440 14
Sanita Simma Clogs 458440 14
Sanita Simma Clogs 458440 14

Sanita Simma Clogs 458440 14

DKK 1.199,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4793290013

Sanita Simma træsko er en kap træsko, der er lavet i naturlige materialer, som giver brugeren en urban-følelse i et naturprodukt. Sanita Simma træsko er lavet i et beige kvalitets Yak læder, som er et meget blødt, men slidstærk materiale. Denne træsko er foret med lammeskind, som tilføjer ekstra komfort til dine fødder. Læderet er krampet fast på en træbund lavet af lindetræ, hvortil grov gummiprofilsål giver forbedrer greb i underlaget. Nøgleordene ved dette produkt er fashionabel, komfortabel og kvalitet.

Type - Kap træsko            
Materiale - Yak læder
Sål - Lindetræ                                          
Højde -  5 CM                            
Fleksibel - Nej
Farve - Nature beigeVis mere
Vis mindre
SANITA

Sanita Originale træsko til damer og herre, der har brug for komfort og trend i hverdagen
Der er flere grunde til, at vi hos SANITA har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame og herre træsko, samt træsko til børn med træsåler lavet med fleksibelt gummi. En af dem er, at vi ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par træsko med fleksibelt gummi i sålerne.
Har du en profession, der kræver det ypperste af dine fødder? Så kan vi med SANITA professionelle træsko hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I vores udvalg af dame og herre arbejdstræsko finder du træsko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen.

Sanita | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | tlf +45 97 41 04 15 | sanita@fashionshopping.dk