Vinteren og dermed også julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder kulde, sne, hygge med familien og julegaveræs. Men det betyder også en masse festlige begivenheder, hvor der helt sikkert sniger sig en støvledans eller to ind. Hmm.. støvledans - hvad er det egentlig og hvor kommer det fra? Rigtig mange forbinder støvledansen med den danske voksenjulekalender, The Julekalender, hvor nisserne spiller sangen The Støvledance, hvor man skal klaske lår og klaske støvler. Andre forbinder støvledansen med linedance, hvor man har flotte cowboystøvler på. Uanset hvad du forbinder støvledans med, så vil vi bare lige fortælle dig lidt om vores træskostøvler, som kan bruges til alle former for støvledans. 


Støvler til enhver lejlighed 

Der er næsten ikke begrænsninger for, hvornår du kan tage et par Sanita træskostøvler på. Vi har lavet et udvalg, så der er noget til enhver smag og til enhver lejlighed. 


Sving træbenet i en træskostøvle

Skal du ud og svinge træbenet i den omtalte støvledans - så skal du da gøre det i en lækker træskostøvle fra Sanita! Og vi kan stærkt anbefale vores Viva Flex støvle med lidt hæl på. Den er enkel i udtrykket, hvilket gør den elegant og velegnet til et festligt outfit. Der er tilføjet en lille kile i sålen, hvilket gør den fleksibel og komfortabel at have på, så du, uanset hvor meget du danser, ikke får ømme fødder. Støvlen er lavet i poppeltræ og nubuck skind i markedets bedste kvalitet. Denne støvle er kort sagt en sikker vinder, når du finder dit fine outfit frem og gør klar til støvledans!

Er du lidt mere rock-mama-typen, så er det helt klart vores Niro Flex støvle du skal gå efter! En flot, kortskaftet støvle med nitter, som giver et råt og mega fedt udtryk. Med den er du sikker på at rocke på det dansegulv!


Sikre vindere til hverdag 

Mangler du et par støvler, du kan bruge til hverdag, på arbejde eller når du skal ud og shoppe? Så kan vi anbefale vores Vaika støvle, som er kortskaftet og meget enkel i udtrykket. Det er en flad støvle, som passer både til bukser, kjole eller en nederdel. Vaika støvlen har et klassisk støvle-udtryk, og minder knap så meget om træsko, som nogle af vores andre modeller gør, da snuden er knap så rund og bunden i træ er farvet, så den matcher farven på selve støvlen.

Er du til en støvle med højere skaft, kan vi anbefale Juki modellen, som fås i både sort, grøn, brun og rød. Juki støvlen minder mere om den klassiske træsko i udtrykket, men med et moderne og feminint design. 


De praktiske og varme til gåturerne

Er du typen, der elsker at gå lange ture i skoven eller har en hund, som skal luftes flere gange dagligt, så er vores Silkan støvle lige noget for dig her til vinter. Den har et mellemhøjt skaft og så er den foret med lammeskind, som både giver ekstra komfort og godt med varme til fødderne. Silkan har, i modsætning til mange andre af vores støvler, ikke så meget højde på hælen, hvilket gør den ideel til lange gåture. Silkan fås i flere forskellige farver, så mon ikke der er en variant, der matcher din personlighed?

Det’ bår’ dæjli’!

Ja, det er de altså - vores træskostøvler. Det synes vi i hvert fald. Vi håber, du kan finde et par, som vil passe ind i din garderobe og til din stil. Dine fødder vil være dig taknemmelig, hvis du forkæler dem med en Sanita træskostøvle. Du kan jo med fordel finde dit yndlingspar og så skrive dem på ønskelisten til jul. Der findes faktisk ikke bedre pakker, end et par nye sko eller støvler!