Træskostøvler
Træskostøvler er endnu en variant, der er udsprunget af vores ekspertise inden for træsko. Som navnet antyder er dette dog en decideret støvle, der dækker ankel og fod fuldt ud modsat den typiske træsko, hvad end det er med eller uden hælkap. Med træskostøvler opnår du behageligheden af normale hverdagsstøvler samt autenticiteten og det rustikke udtryk af klassiske træsko. Med andre ord har vi hos Sanita kombineret den moderne optimerede kvalitet med det landlige 50’er udtryk til én støvle, der fungerer til både hverdag, fest og formelle sammenkomster.
Læs mere om vores træskostøvler
Vores udvalg af træskostøvler er sammensat nøje ud fra vores erfaringer med både træsko og støvler generelt, fordi denne helt særlige kategori af fodtøj er ganske unik på et ellers udtømt marked. Vi er en af ganske få forhandlere, der kan udbyde træskostøvler, og derfor har vi varsomt lavet en vurdering af, hvem der har brug for træskostøvler, og hvordan de bør produceres for at kunne udbyde et produkt, der både er komfortabelt på kort og lang sigt samt i en stil, der udstråler viden om design og mode.

Det ekstravagante med træskostøvlerne


Træskostøvlerne i denne kategori adskiller sig markant fra vores andre træskosprodukter, fordi disse produkter henvender sig til dem, der gerne vil gøre noget ekstra ud af sig selv og sit valg af fodtøj. Alle træskostøvler, som vi hos Sanita kan udbyde, kommer i et ekstraordinære designs og stile, der appellerer til den modebevidste forbruger. Selvom støvlerne i allerhøjeste grad kan bruges til hverdag grundet den gode pasform, vil de stilmæssigt passe bedre ind til sammenkomster, hvor det forventes, at man gør lidt ekstra ud af sig selv. Kort fortalt fungerer vores træskostøvler som supplement til det pompøse, enigmatiske og overdådige udtryk, som du ønsker at afspejle.

Til den forventningsfulde


Vores mål er gennem kontinuerlig udvikling fortsat at kunne levere træskostøvler til den krævende forbruger, der ved, hvad hun går efter. Vi har længe arbejdet på at forme og udforske verdenen af træskosvarianter, og dette kommer til udtryk i blandt andet denne kategori, hvor kvalitet kombineres med unikt og fyldestgørende design, der kan tilfredsstille dine behov for det usædvanlige men indbydende design. Det er vores opgave at tilpasse os dig og dine krav, fordi din tøj- og skostil er med til at definere dig som person. Hvis vi kan være med til at gøre dig tilfreds med dig selv, er det det største kompliment, man som producent kan få.

Et bredt udvalg af træskostøvlerSanitas brede udvalg af træsko, sandaler og gummistøvler er udtryk for vores allervigtigste mål om at tilbyde sko og støvler til alle behov. Af den grund har vi også valgt at udvide vores sortiment med forskellige varianter af træskostøvler.  For folk, der ikke er stødt på en træskostøvle før, er det kort og godt en støvle, der er inspireret af den klassiske træsko. Selve formen og udseendet på støvlen kan altså minde om en træsko, blot i en støvleform.

Et autentisk look


Med Sanitas træskostøvler kan du skabe dig et autentisk look, der både indfanger det gammeldags og moderne. Støvlerne kan sammensættes med al slags tøj, lige fra et par normale hverdagsjeans til en finere festkjole, og giver altså mulighed for at blive brugt til både hverdags- og finere brug.
Robustheden, du får i en Sanita træskostøvle, adskiller sig fra andre støvler på markedet. Træbunden, lavet af lindetræ, er blandt andet med til at gøre støvlen slidstærk. Hos Sanita er vi nemlig af den opfattelse, at en god støvle skal kunne kan holde til lidt af hvert og ikke udskiftes efter en enkelt sæson.
Vores træskostøvler er til den moderne kvinde, der ønsker fodtøj, hvor design og kvalitet går hånd i hånd.

Træskostøvler i forskellige stilarter


Udvalget består af forskellige stilarter. Du finder både ensfarvede støvler og støvler med print, der kommer i forskellige farver. Materialerne varierer også fra støvle til støvle, og vi tilbyder blandt andet træskostøvler lavet af printed ruskind, pels og vokset læder. Hver støvle er unik og gennemtænkt i forhold til både design og materiale.
Så tøv ikke - anskaf dig et par Sanita træskostøvler. Ikke nok med at din garderobe vil have gavn af et supplement i form af et par. Dine fødder vil også takke dig, og vi føler os sikre på, at du vil blive lige så glad for træskostøvlen, som vi er.