Herre
Træsko til mænd er noget, der for mange hører fortiden til, men selvom træsko associeres med tørre eftermiddage på verandaen, arbejde i stalden og brostensture med hesten i snor på vej til marked i 1950’erne, ønsker vi hos Sanita at gøre træsko til et stykke moderne fodtøj, der emmer af maskulinitet og knofedt. Gennem længere tids udvikling af design er vi i dag i stand til at levere et stærkt udvalg af træsko, der er optimeret til nutidens krav om kvalitet og komfort, men som samtidig leverer den nostalgi og råstyrke, som datidens hårdtarbejdende mænd udstrålede.
Læs mere om vores træsko til mænd
Hos Sanita er vi bevidste om, at man ikke bare kan udbyde træsko, som de var engang. Markedet har udviklet sig, og de nye betingelser er man nødt til at efterkomme. Behovene eksisterer i forhold til både design og stil, men eftersom træsko til mænd er notorisk kendt for at være klodsede og kantede, sætter det også helt nye krav til komfort, pasform og kvalitet. De skal altså både være tilfredsstillende at kigge på og gå rundt i, og netop en træsko, hvor der ikke gås på kompromis med hverken stil eller kvalitet, er noget, som vi har arbejdet på at kunne levere gennem længere tids specialisering.

Til alle ugens dage hele døgnet rundt


Vores erklærede mål er at gøre træsko til mænd til et hverdagsvalg på linje med ordinært fodtøj. Nogle af vores træsko egner sig til afslapning og havearbejde, mens andre har akkurat samme kvaliteter som normale hverdagssko. De er komfortable, har høj slidstyrke, sidder godt og leverer et stærkt designmæssigt indtryk. Træsko er som udgangspunkt ret unikke, men der findes mange forskellige varianter til dem, der både ønsker bevidst at vælge træskoen, og til dem, der blot vil have træskoens kvalitet og komfort uden den klassiske træskostil. Med andre ord findes der træsko til mænd med alle typer af behov.

Vær manden


Træsko har noget, som ingen andre sko har, og det er den charme, som tidligere er blevet beskrevet. Det er de små detaljer i livet, der er med til at definere dig, og intet udtrykker mere mand end et par træsko, det står klar på terrassen, når du skal lave havearbejde eller modtage gæster i indkørslen. Denne følelse af nostalgi forsøger vi at efterleve med vores konstante udvikling af træsko, fordi man som mand skal kunne føle sig som en mand.

Smarte træsko til mænd


Til manden, som søger et godt stykke fodtøj, tilbyder Sanita blandt andet en række trendy træsko til mænd. Træskoen er noget nær det ultimative stykke fodtøj, som manden kan eje – de er både nemme at få på, komfortable og behagelige at have på. Alle de gode egenskaber for en træsko har vi forsøgt at inkorporere i vores forskellige træskomodeller. Vi ligger nemlig vægt på, at vores træsko skal have en fantastisk støtteevne. Samtidigt er vores topprioritet også at lave træsko, som er af høj kvalitet og med lang holdbarhed. Ikke nok med den høje kvalitet, du vil samtidigt få et par træsko til en fordelagtig pris.

Træsko til alle formål


Sanita træsko til mænd kan bruges til alverdens formål og på alle tidspunkter, hvor det er fristende at hoppe i et par træsko. Og vi garanterer, når du først har prøvet et par Sanita træsko til mænd, vil du ikke gå tilbage til dine gamle modeller.
Træskoene findes i et hav af typer og modeller. Vi har nemlig villet sammensætte et udvalg til dig, som ønsker noget forskelligt at vælge imellem. Det betyder, at du finder træsko i både lyse og mørke nuancer samt træsko med print. Hos Sanita gør vi kun brug af materialer, som vi kan stå inde for. Vores træsko til mænd er derfor fremstilet af enten olieret læder, PU læder eller pels, som tilsammen med sålen giver en solid træsko. Alle vores træsko kommer i forskellige størrelser. Med vores brede udvalg garanterer vi, at der findes en flot træsko til lige netop dig.
Så hvis du søger en gave til manden, der har alt, eller selv er mand og er på jagt efter et par nye træsko, kan Sanita træsko til mænd være svaret. Køb i dag og få skovene leveret inden længe.