Gummistøvler
Brug af gummistøvler er modsat de fleste af vores andre produkter meget situationsbetinget, men de behøves ikke nødvendigvis at være grimme og ubekvemme af den grund. Som udgangspunkt bruges gummistøvler kun til regnvejr og fugtige omgivelser, og derfor er funktionalitet og holdbarhed langt det vigtigste, når du skal erhverve dig et sådant par. Hos Sanita har vi dog et ønske om at gøre gummistøvler til mere end bare gummistøvler, fordi selvom bestemte typer af fodtøj bruges til bestemte formål, er det ikke nødvendigvis lig med ringere komfort, stil og holdbarhed.
Læs mere om vores gummistøvler
Når man forestiller sig gummistøvler, tænker man ofte på røde gummistøvler, der går hele vejen op til knæet. Vi bestræber os dog på at levere gummistøvler, der kan bruges til de regnfulde hverdage, hvor brug af normale sko ikke er optimalt. Resultatet af dette er gummistøvler i et stilrent design med kort skaft, der er nem både at tage på og tage af. Det skal være muligt at komme fra A til B uden våde sokker og ødelagte sko, og derfor kan vil tilbyde en gummistøvlehybrid, der sikrer dig mod regn, men som alligevel emmer af den fornødne stil og kvalitet, som gør, at du vil bruge dem til hverdagen.

Gummistøvler med holdbarhed og resistens


Selvom vi som mål har at gøre gummistøvler konkurrencedygtige, når det kommer til hverdagsfodtøj, er det absolut vigtigste ved gummistøvler stadigvæk, at de sikrer dig tørre strømper og derved en fortsat behagelig dag. Støvlerne er desuden langtidsholdbare, så du ikke skal ud og lede efter nye støvler året efter igen. Når man køber gummistøvler, er det som hovedregel det vigtigste, at funktionaliteten er i top, men hvis de kan udformes i et godt design, er der jo ingen grund til at lade være. Ud over støvler med kort skaft har vi naturligvis også de klassiske gummistøvler med langt skaft – og ja, de fås også i rød.

Gummistøvler der holder hele familien tør


Gummistøvler bliver ubekvemme, hvis de er for store eller for små, og derfor tilbyder vi dem i størrelser, som alle kan være med på. Vi har størrelser og varianter, der passer til både damer, herrer og unge. Støvlerne fås i skrigende versioner af blå og rød, men ønsker du mere afdæmpede farver og nuancer, fås de også i grå, sort og hvid. Gummistøvler skal være for alle, fordi alle som regel på et eller andet tidspunkt skal ud i regnen for at gennemføre de daglige mål.

Gummistøvler til det våde vejr


Det siges, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Hos Sanita vil vi gerne hjælpe dig med at optimere din påklædning, så du er klar til dage med vådt vejr. Så hvis du står og mangler den perfekte gummistøvle til de regnfulde dage, har vi masser af gode idéer til dig. Hos Sanita har vi nemlig valgt at satse på et alsidigt sortiment af gummistøvler, der kan gøre selv de mest regnfulde dage til en fornøjelse.
Gummistøvler har de seneste år fået lidt af et comeback på den danske og internationale sko- og støvlescene. Tendensen er, at gummistøvler ikke længere kun være praktiske - de skal også være flotte at se på. Derfor har vi hos Sanita ønsket at udvikle gummistøvler, der møder efterspørgslen. Resultatet er en serie af gummistøvler, der både har en høj grad af kvalitet og samtidigt ser flotte og hippe ud.

Også de kortskaftede gummistøvler


En god gummistøvle skal kunne holde regn ude. Med Sanitas gummistøvler vil du opleve, at dine fødder holdes tørre dagen lang. Du behøves ikke længere at bekymre dig om gennemblødte sko, når du er på farten. Sanitas gummestøvler er af den grund velegnede til kvalitetsbevidste og modebevidste danskere, som mangler en god og solid gummistøvle til hverdagen.
Hos Sanitas skal du ikke gå forgæves i din jagt på et par gode gummistøvler. Vi har derfor prøvet at udvikle en serie af gummistøvler indeholdende forskellige modeller, der kan bæres af alle. I vores udvalg vil du blandt andet kunne finde kortskaftede gummistøvler, og gummistøvler fremstilet af enten gummi eller PVC. Derudover har vi taget hele farvepaletten i brug og tilbyder gummistøvler i farverige nuancer som rød, grøn, blå, sort og grå. Hos Sanitas kan du med andre ord finde et bredt udvalg af gummistøvler med forskellige designs, farver og stile.