Husker du dengang i 70’erne? Dengang, hvor alle havde træsko og ikke mindst træskosandaler. Måske kan du ikke selv huske det, men så kan din mor nok! I hvert fald, så er lige netop 70’ernes træskosandaler retur! Og vi er selvfølgelig leverandør af flotte, komfortable og unikke sandaler, som helt sikkert fremkalder nostalgi hos de, som havde et par træskosandaler dengang i 70’erne. Vi har dog tilladt os at udvikle lidt på dem sidenhen, så de passer til moden lige nu, og vi synes selv, de er så flotte og elegante!

Træsko og sandal i lækker kombi

I vores træskosandaler har vi taget alt det bedste fra vores træsko og kombineret det med en sandal, som er blevet til en efterhånden, stor samling af træskosandaler. Vores træskosandaler er til den modebevidste kvinde, som vægter både kvalitet og design højt, når hun vælger sit fodtøj. Vores sandaler findes i mange forskellige udgaver, så du kan finde et par, der passer præcis til dig. Du finder eksempelvis høje sandaler, som er idéelle til lidt finere brug, når du skal i byen, på shopping eller ud at spise. Vi har dog også et udvalg af flade sandaler, som du kan læse mere om lige herunder. 


Bye bye klip klappere

Ja, som overskriften siger, så er det på tide at bytte de sure, gamle klip klappere ud med et par nye sandaler fra Sanita! Vi har lavet en række flade sandaler, som er super behagelige at have på og har et moderigtigt design. Og vi er sikre på, at du vil elske dem! Vi har eksempelvis vores Tanja sandal, som minder mest om en klassisk klip klap. Den har dog en lækker sål af lindetræ med en kile, som gør den komfortabel at have på en hel dag. Vi har også en række flade sandaler med hælrem, som sidder fantastisk på foden og er ideelle at have på, hvis du eksempelvis skal gå en længere tur på ferien eller gennem gågaden. Du kan finde vores udvalg af flade sandaler her


Det perfekte outfit til dine træskosandaler

Se det lige for dig; et par lyse, lidt slidte jeans, en flettet strandtaske, en fin, hvid sommertop og så et par flotte Sanita Clogs til. Det er da det ultimative sommeroutfit, uanset om du skal på shopping, til familie-tamtam eller ud at spise med veninden. Til sommeroutfittet beskrevet ovenfor kan vi klart anbefale vores Farina Flex Sandal, som er en sandal med lidt højde lavet i lindetræ og kernelæder. Modellen har en justerbar ankelrem, som sammen med en fleksibel kile i sålen, sikrer høj komfort. Farina sandalen fås i fire forskellige farver, som du kan se lige her! En sandal du ikke vil fortryde!


Længere ben? Ja tak!

En af de bedste fordele ved at vælge en sandal med lidt hæl på er, at dine ben virker længere. Og hvem vil ikke gerne have lange flotte ben, som bæres af en let og moderigtig sandal? For at opnå det ultimative long-leg-look anbefaler vi, at du tager en kort kjole på, som går ind i taljen og tilføjer et par Sanita træskosandaler med lidt hæl. Herefter kan du tilsætte din yndlingstaske eller sommerhat, som prikken over i’et - og wupti - så ser det ud som om, du har længere ben, end du egentlig har. Smart, ik? 


Ikke helt klar til træsko endnu?

Træsko og træskosandaler har stadig ikke gjort sit helt store indhug i Danmark, så derfor har vi med vores åbne sandaler forsøgt at skabe et look, som ikke er for “træsko-agtigt”. Vores åbne sandaler minder nemlig om rigtig mange andre sandaler, men med vores såler af lindetræ får du ultimativ komfort og design. Du får et naturligt look og en sandal, du kan bruge i rigtig mange år! Vores lukkede sandaler minder derimod mere om den klassiske træsko, og hvis du allerede er fan af det look, så er der også rig mulighed for at finde en sandal, som du vil synes om. Tag et kig på vores træskosandaler her og find dit nye par yndlingssko! Del gerne dit træsko-look med os, så vi sammen kan sprede budskabet om, at træskosandaler er et kæmpe hit!